De ouderraad /activiteitencommissie

Wat doet de ouderraad?

De OR stelt zich als doel de samenwerking tussen ouders, het schoolbestuur, het leraren team, schoolcommissies, de leerlingen en overige bij de school betrokkenen te bevorderen. Dit doel wil de OR bereiken door samen met het team en de activiteitencommissie (AC) allerlei leuke activiteiten voor de leerlingen te organiseren.

Jaarlijks aan het begin van het schooljaar, vragen we aan alle ouders een financiële bijdrage. Deze ouderbijdrage komt ten goede aan zaken waarvoor geen of heel summier gelden beschikbaar worden gesteld door de rijksoverheid, maar die sfeer- en kwaliteitsverhogend zijn voor de school. U moet daarbij denken aan de opening van het schooljaar, het Sinterklaas, kerst- en paasfeest en andere activiteiten.

De OR heeft als richtlijn om maandelijks te vergaderen. Tijdens deze vergaderingen worden o.a. actuele zaken besproken zoals b.v. de stand van zaken wat betreft het organiseren van de activiteiten maar ook de financiën. Hierbij is een vertegenwoordiger van het team aanwezig.

OR-leden

Dagelijks bestuur

* Kim van Roon Voorzitter

* Marco Wentink Penningmeester

* Bianca Bouwmans Secretaris

Leerkrachten in de OR

* Monique van Dieën

Ouderbijdrage

Hoewel de ouderbijdrage in principe een vrijwillige bijdrage is, is uw bijdrage van essentieel belang om deze extra activiteiten te kunnen bekostigen.