Overblijven/tussenschoolse opvang

Op Het Woudhuis kunnen de kinderen tussen de middag overblijven. Reserveren en annuleren kan 24 uur per dag online op PC, tablet of smartphone. Door het systeem hebben de overblijfmedewerkers zicht op actuele informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent als nodig.

Reserveren

U dient vooraf de overblijf te reserveren voor uw kinderen. Dit doet u door in te loggen in TSO-ASSISTENT. Reserveren -en annuleren- kan tot 10:00 uur van de overblijfdag zelf. Via onderstaande button kunt u naar TSO-ASSISTENT:

TSO-ASSISTENT

Inschrijven
Het reserveren kan alleen als u eerst eenmalig registreert. Informatie hierover ontvangt u in een brief of kunt u aanvragen bij de coördinator op het emailadres overblijf.woudhuis@gmail.com.

Betalen
Overblijven kost €1,50 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie. De betaling is achteraf en per automatische incasso. Tijdig geannuleerde overblijf hoeft niet betaald te worden.

Informatie
Alle regels en afspraken rondom het overblijven vindt u onder DOWNLOADS als u bent ingelogd in TSO-ASSISTENT.