verkeersouders

Momenteel zijn er helaas geen verkeersouders die leuke en belangrijke lessen organiseren voor de kinderen. Ouders van de OR vangen dit tijdelijk op, maar we zijn op zoek naar nieuwe verkeersouders. Het neemt niet erg veel tijd in beslag. Alles staat keurig netjes genoteerd in een map, met b.v. draaiboeken. En u kunt natuurlijk rekenen op de steun van de klassenouders. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ouderraad.

Wat wordt er bijvoorbeeld van u verwacht als verkeersouder?

• Het regelen van een vrachtwagen, zodat kinderen zelf kunnen ervaren wat een vrachtwagenchauffeur kan zien vanachter het stuur.
  • Trap veilig voor groep 7 en 8, zodat zij met een goede voorbereiding met de fiets in het verkeer kunnen deelnemen als ze naar het voortgezet onderwijs gaan.