Open Dag Het Woudhuis

woensdag 15 maart 2017

Graag nodigen wij u uit voor de open dag van Het Woudhuis.

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze. Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbest past bij hun kind. Nieuwsgierig wat Het Woudhuis te bieden heeft? Bezoek dan onze school tijdens de open dag op 5 april van 9.00 tot 12.00 uur. Alle basisscholen van Leerplein055 nemen overigens deel aan de open dag.

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Binnenkort ontvangen alle ouders en verzorgers een overzicht van de lessen, die woensdag 5 april in de verschillende groepen op Het Woudhuis worden gegeven.