Nieuws uit groep 3

dinsdag 28 november 2017

Nieuws uit groep 3

Dinsdag 21 november gingen we samen met groep 4 naar “Cato en de klungelpiet”, we hebben genoten van een hele leuke voorstelling.

Inmiddels zijn we gestart met de knutselmiddag voor Sint en daarna zullen we starten met kerst. Er worden pepernoten gebakken, mutsen gemaakt, pieten geknutseld en sinterklazen. Het zijn gezellige middagen waarbij we veel hulp hebben van ouders.

Dinsdag 5 december komt de Sint en zijn pieten bij ons op school. De kinderen mogen deze dag als piet/sint verkleed op school komen. Ook mogen ze voor de middag spelletjes meenemen. We maken er een gezellige dag van!

Kijkt u ook geregeld op onze schoolwebsite: www.obshetwoudhuis.nl. We plaatsen er geregeld foto’s en stukjes op van onze groep.