Gymjuf Emma stelt zich voor

woensdag 23 september 2020

Hoi allemaal,

Mijn naam is Emma. Ik ben 23 jaar oud en woon in Zwolle. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als docent bewegingsonderwijs. Dit jaar mag ik mijn eerste werkervaring opdoen op onder andere het Woudhuis. Hier kijk ik erg naar uit!

Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle. We houden erg van golfsurfen, dus in de weekenden pakken we graag de auto met onze surfplanken naar de kust. Wanneer het water te koud wordt vervangen we onze surfplanken voor ski’s en rijden we naar Oostenrijk, Zwitserland of Italië voor verse sneeuw.

Maar, naast deze extreme sporten, ben ik ook graag in de zaal te vinden met mijn hockeystick, basketbal of voetbal en in het water om wat snelle kilometers te zwemmen.

Wanneer ik niet aan het bewegen ben, ben ik lekker aan het koken voor vrienden onder het genot van leuke spelletjes (hebben jullie skip-bo? Aanrader!) of ben ik al m’n 25 planten aan het verzorgen. Verder Netflix ik ook hoor, als ik tijd over heb naast de Master Sportpedagogiek die ik de komende twee jaar ga volgen.

Nou, ik ga vol goede moed dit nieuwe schooljaar in. Jullie wens ik ook een heel fijn jaar!

Delen via