woudhuis-nieuwsbrief
nieuwsbrief openbare basisschool Het Woudhuis | juli 2022
Beste ouders en lezers,

Vorige maand ben ik onverwacht eerder gestart op OBS Het Woudhuis. Starten in deze tijd is met je neus in de boter vallen. Allerlei zaken lopen al en sommige zaken eisen meteen alle aandacht. Dus dat is lastig kiezen. Deze nieuwsbrief geeft u, maar ook mijzelf, een inkijkje naar volgend schooljaar.

Een schooljaar waar we gaan voor verbinding en waarin het schoolteam en ik u allen van harte welkom heten!

Met vriendelijke groet,

Susanne Zwerver
Ouderavond 30 juni jl.

Ouderavond 30 juni jl.

Betrokkenheid
Donderdagavond waren er zo’n 20 ouders die op de ouderavond zijn aangeschoven. Na een periode van wisselingen was dit een moment om de ventielen eens open te draaien om daarna samen met een frisse blik de toekomst in te kijken.
De betrokkenheid was zeer hoog!
Plan van aanpak
Aanwezig waren de tafelheren: interim voorzitter van bestuurder Jan Paul ten …

Meer lezen

Op zoek naar een leuke activiteit deze zomer?

Check de site van Sportservice Apeldoorn voor een leuke familiedag! https://www.sportserviceapeldoorn.nl/aanbod/familieactiviteit/ Voor toffe uitjes in onze regio kun je je inschrijven op de nieuwsbrief van Kidsproof: https://www.kidsproof.nl/Apeldoorn/Clubjes/kidsproof-apeldoorn/nieuwsbrief-zomertips Coda Apeldoorn daagt jullie uit! Op de website www.vakantie-lezen.nl reizen jullie door zes landen zoals het Dierenrijk, Sportmanië en Lachland. In elk land doen jullie opdrachten om alle schatten te verzamelen: een bordspel …

Meer lezen
Op zoek naar een leuke activiteit deze zomer?
Juf Kim stelt zich voor

Juf Kim stelt zich voor

Mijn naam is Kim Efek-Moolenaar, ik ben 50 jaar oud en heb samen met mijn man vijf kinderen die inmiddels allemaal studeren. Na 30 jaar als pedagogisch medewerker in de kinderopvang gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs en werk ik nu met veel plezier als onderwijsassistent.
De afgelopen weken heb ik al wat kinderen en …

Meer lezen

Lessen Vormingsonderwijs

Er hebben zich voldoende kinderen aangemeld. De aanvraag is toegekend voor OBS het Woudhuis. Het wachten is op contact met de docent. U wordt op de hoogte gebracht zodra er meer bekend is.
Lessen Vormingsonderwijs
Save the date!

Save the date!

Na de zomer breekt de tijd aan om elkaar te ontmoeten. Op school noemen we dit de Gouden Weken. Want het is letterlijk goud waard om te investeren in jezelf en de ander. De kinderen vertellen over zichzelf, leren elkaar kennen en starten met het vormen van een groep. Maar aankomend schooljaar wil het team ook met u een Gouden …

Meer lezen

Communicatiestroom

Bij de ouderavond ging het vooral over communicatie. Eén van de meest lastige dingen in het dagelijks bestaan. Om nu al wat richting te geven over onze (digitale) communicatiestromen een overzicht: Nieuwsbrief:
In de brief staan de ontwikkelingen op schoolniveau.
Frequentie
Om de 4 weken.
Parro
De leerkrachten houden de ouders op de hoogte van zaken in de groep van …

Meer lezen
Communicatiestroom
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...